Traiteur verdieping
- K0385
- 240
- Verbredend+Verdiepend
- 01-03-2016
- Nee
- Nee
Relevantie
Traiteur is een specialistisch vakmanschap binnen de versspeciaalzaak. Het is belangrijk dit vakmanschap te behouden, omdat er op de arbeidsmarkt vraag blijft naar traiteurs. Versspeciaalzaken bieden steeds vaker traiteurproducten aan, om in te spelen op de wensen van de klant (makkelijk en snel klaar). Het is dus gunstig voor het bedrijf als de student al enige ervaring heeft met het vervaardigen van traiteurproducten. Met het keuzedeel Traiteur verdieping is de student breder inzetbaar op de arbeidsmarkt. Speciaalzaken bieden steeds vaker traiteursproducten aan in hun assortiment. Het is dus een voordeel als de student al wat kennis en vaardigheden heeft opgedaan tijdens zijn opleiding.
Beschrijving
Het keuzedeel is een vervolg op het keuzedeel Traiteur basis. De student leert meer specialistische vaardigheden m.b.t. het bereiden van traiteursproducten.