Traiteur basis

  • K0384
  • 240
  • Verbredend+Verdiepend
  • 01-03-2016
  • Nee
  • Nee

Relevantie

Traiteur is een specialistisch vakmanschap binnen de versspeciaalzaak. Het is belangrijk dit vakmanschap te behouden, omdat er op de arbeidsmarkt vraag blijft naar traiteurs. Versspeciaalzaken bieden steeds vaker traiteurproducten aan, om in te spelen op de wensen van de klant (makkelijk en snel klaar). Het is dus gunstig voor het bedrijf als de student al enige ervaring heeft met het vervaardigen van traiteurproducten. Met het keuzedeel Traiteur basis is de student breder inzetbaar op de arbeidsmarkt. Speciaalzaken bieden steeds vaker traiteursproducten aan in hun assortiment. Het is dus een voordeel als de student al wat kennis en vaardigheden heeft opgedaan tijdens zijn opleiding.

Beschrijving

Het keuzedeel is een kennismaking met het vak traiteur, waarin de student de basiskennis en –vaardigheden m.b.t. het bereiden van traiteursproducten aangeboden krijgt.